Terug naar kantoor

De dag van Aniek

Sinds juni 2020 is Aniek niet meer weg te denken op de grafische afdeling van Medpets. Samen met haar collega’s verzorgt ze alle creatieve uitingen van ons bedrijf. Van het design op onze vrachtwagen tot ons eigen Medpets magazine!

Wat doe je precies bij Medpets

Binnen Medpets ben ik grafisch vormgever en fotograaf en ben ik dus verantwoordelijk voor de magazines, flyers, drukwerk, banners en ontwerpen voor evenementen. Mijn dag is heel afwisselend, omdat er ook vaak spoedklusjes tussendoor komen. Daarnaast werk ik ook veel aan campagnes, zoals bijvoorbeeld: Black Friday, Cyber Monday, kerst, oud en nieuw en natuurlijk dierendag!

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

Elke dag en elke week is anders. De ene week heb ik super veel meetings waarbij we bijvoorbeeld gaan brainstormen over projecten. De andere week kan het weer zijn dat er heel veel taken zijn die gedaan moeten worden. Waar ik met name mee bezig ben, zijn de grote projecten. Zo ben ik nu een HR-handboek aan het maken en werk ik aan het Medpets magazine. Hier blok ik dagen voor in mijn agenda, zodat ik echt aan die projecten kan werken. Er zijn ook iedere week vaste meetings. Binnen ons grafische team zijn vooral de weekstart en de weekafsluiting heel erg belangrijk. Bij een weekstart nemen we de hele week door en bespreken we wat voor taken ieder op de planning heeft staan. Bij de weekafsluiting vertelt iedereen hoe zijn/haar week is verlopen.

Met wie werk je veel samen?

Eigenlijk met bijna iedereen, maar met name met mijn eigen team. We geven elkaar feedback en ondersteunen elkaar. Ook werk ik veel samen met team content, team social en de teams van SEA en SEO. Daarnaast spelen de marketing coördinatoren voor onze afdeling een grote rol. Daar krijgen we iedere week de opdrachten voor banners en leveranciersvideo’s van binnen en ook bij het maken van het Medpets magazine werken we hier nauw mee samen.

Impressie werkweek

Wat vind je het allerleukste aan jouw functie?

Het allerleukst vind ik het grafisch vormgeven. Vanuit het hele bedrijf krijgen we verschillende opdrachten binnen. Vanuit het magazijn hebben we bijvoorbeeld de vraag gekregen om posters en het ontwerp voor de vrachtwagen te maken. Veel designs zie je op die manier ook terugkomen in real life en dat maakt ons vak zo ontzettend leuk!

Zowel binnen Medpets als daarbuiten vind ik fotografie ook heel leuk om te doen. Voor Medpets is dat natuurlijk veel met dieren. Dat is soms wel een lastige klus, maar wel heel erg leuk om te doen. In design kan ik nog veel leren, maar ik ben nog jong en kan ook nog alle kanten op.

Waarom zou iedereen bij Medpets moeten willen werken?

Medpets voelt eigenlijk als een soort familie. Je werkt met iedereen samen om één doel te bereiken en dat vind ik heel tof. Aangezien iedereen nog best jong is, kan je samen nog veel leren. Verder gaat iedereen goed met elkaar om en hangt er een positieve sfeer. Of je nu wat stiller bent of juist wat meer uitgesproken: iedereen doet ertoe binnen Medpets.

Wat heb je geleerd tijdens jouw periode bij Medpets, tot nu toe?

Ik heb geleerd om mijn mond open te trekken wanneer ik het ergens niet mee eens ben. Vroeger deed ik gewoon wat me gezegd werd, ook als ik er eigenlijk niet achter stond. Verder heb ik geleerd wat hard werken is. Dat heb ik ook wel van huis uit meegekregen. Ik vind het belangrijk dat je harde werk wordt beloond en dat je binnen een bedrijf kunt groeien. Ik wil me de komende jaren op zowel persoonlijk vlak als binnen mijn vakgebied verder blijven ontwikkelen en die ruimte is er binnen Medpets.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!
vacatures@medpets.nl