Onze cultuur

Met één team maken we maandelijks veel beestjes en baasjes blij!

Waar wij voor staan

Dieren staan bij ons centraal! Wij willen de beste gezondheid en verzorging voor onze beestjes en geloven dat gezondheid, familie en vriendschappen de meest waardevolle drijfveren van geluk zijn. Een huisdier is onderdeel van de familie en is er voor je op goede en slechte dagen! Een huisdier biedt warmte, geluk, gezelschap en zorgt voor goede energie. Een gelukkig beestje is immers een gelukkig baasje!

Onze waarden

De cultuur van Medpets hebben we vastgelegd in onze kernwaarden. Deze leggen uit wie we zijn als bedrijf en hoe we met elkaar omgaan.

Wij Vertrouwen ons team
Vertrouwen
Net zoals jij jouw huisdier vertrouwt en hij jou, hebben wij het volledige vertrouwen in ons team. Wij geloven dat vertrouwen ontstaat door eerlijk en open te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Dit is hoe we met elkaar groeien en er vriendschappen worden opgebouwd.
Lees meer
Sluit
Wij gaan af op ons Instinct
Instinct
Een dier volgt altijd zijn instinct, net als wij. We gaan af op onze kennis en onderbouwen deze met data. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en maakt ons specialist op het gebied van diergezondheid. Zo leveren wij het beste e-commerce platform voor de gezondheid van jouw huisdier.
Lees meer
Sluit
Wij gaan ieder Avontuur aan
Avontuur
Net zoals de meeste dieren zijn wij nieuwsgierig en vinden we het interessant om nieuwe dingen te ontdekken. Dit maakt ons werk niet alleen leuk, maar we leren er ook van! We zijn een jong en creatief team dat nieuwsgierig is en geen uitdaging uit de weg gaat.
Lees meer
Sluit
Wij zitten vol Energie
Energie
Als een dier ergens behoefte aan heeft, reageert hij meteen. Door onze flexibiliteit bieden wij snel een helpende hand. Korte lijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en meteen actie ondernemen. Onze positieve en energieke houding zorgt dat jouw huisdier krijgt wat hij nodig heeft!
Lees meer
Sluit

Bij Medpets zien we onszelf als een pack

Net als een hond graag over zijn roedel waakt, houden wij als bedrijf ook graag ons team bij elkaar. We vertrouwen ons team op eerlijkheid en zijn open naar elkaar. Daarbij volgen we ons instinct door af te gaan op onze kennis en deze te onderbouwen met data. We zijn nieuwsgierig naar elk nieuw avontuur en ontdekken graag nieuwe dingen! Met onze positieve houding zitten we elke dag vol nieuwe energie!

Waarom je bij Medpets wil werken

Medpets bestaat uit een jong en creatief team en iedereen krijgt de kans om zich op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen. We zijn flexibel en bieden elkaar een helpende hand waar nodig!

Knuffelen met onze kantoorhonden
Er is altijd wel een kantoorhond in de buurt.
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Blijf niet dromen maar doe het! Ontwikkel je elke dag!
Wees vrij
Weerhoud je niet van nieuwe ideeën, deel ze juist!
Fijne werksfeer
Werk nauw samen met de allerleukste collega’s, op een informele manier.

Ontmoet onze pack

Herken jij je in onze cultuur en ben je al nieuwsgierig geworden naar jouw nieuwe collega’s? En dan bedoelen we natuurlijk vooral die op 4 poten. Durf jij een nieuw avontuur aan?

Hoe kan ik solliciteren?

Heb je nog vragen?

Neem contact met Iris op!
vacatures@medpets.nl