Ons motto

Gelukkig beestje,
gelukkig baasje!

Met ons digitale platform leveren wij, door 7 landen, het beste voor jouw huisdier! Dit maakt ons dé online shop voor de gezondheid van jouw dier! Met ons ruime assortiment krijgt jouw huisdier wat hij nodig heeft.

Alles voor de gezondheid van jouw dier

Zodra wij het kantoor en magazijn van Medpets binnen stappen hebben we één gezamenlijk doel: de beste service en producten leveren aan onze klanten voor de beste gezondheid van onze huisdieren. Bij Medpets hebben we alle expertises onder één dak en is ons magazijn om de hoek waar we naar verschillende landen verzenden.

Onze missie

Met een team van bijna 200 collega’s werken we aan het beste e-commerce platform voor de gezondheid van jouw huisdier! We bieden producten, informatie en diensten aan van de hoogste kwaliteit en op een geloofwaardige, intieme en toegankelijke manier. In alle gevallen moet de zorg voor onze huisdieren voldoen aan de voorschriften, veiligheid en hoogste kwaliteitsnormen.

Ons verhaal

14 jaar geleden toen hond Tommy nog een pup was, wilde oprichter Elies van der Graaff online shoppen voor haar huisdier en ze merkte dat er weinig gezondheidsproducten te koop waren. Medpets werd opgericht! Tommy is helaas nu overleden.

Sinds de oprichting van Medpets heeft het bedrijf ieder jaar een gezonde groei doorgemaakt. ‘Ik geloof erin om alle zaken inhouse te doen, van marketing en digital tot logistiek en klantenservice’, verklaart Van der Graaff het succes. Alle afdelingen werken goed samen en schakelen snel met elkaar. Met alle expertises onder één dak zorgen we ervoor dat er geen afdeling achterblijft qua capaciteit en de samenwerking optimaal is. Zo lopen we vooruit op de groei en blijft alles controleerbaar. Met een fantastisch team van collega’s is Medpets in de loop van de jaren uitgegroeid tot een prachtig professioneel en vooruitstrevend e-commerce bedrijf dat klaar is voor de toekomst!

Onze geschiedenis

2021
Nieuw magazijn 2021
Nieuw magazijn
Medpets opent een nieuw magazijn aan de Klerkenveld.
2020
Lancering nieuw platform
Lancering nieuw platform
Medpets lanceert het nieuwe digital platform in Oostenrijk.
2018
Nieuw magazijn 2018
Nieuw magazijn
Medpets opent een nieuw magazijn aan de Emmerblok 1.
2016
Uitbreiding UK en Frankrijk
Uitbreiding naar UK en Frankrijk
Medpets gaat producten verkopen in deze landen via vetsend.co.uk en medpets.fr
2013
Medpets verhuist
Medpets verhuist
Verhuizing naar een nieuw pand in Oud Gastel.
2011
Uitbreiding Duitsland en België
Uitbreiding naar Duitsland en België
Medpets gaat producten verkopen in deze landen via medpets.de en medpets.be
2008
Oprichting Medpets
Oprichting Medpets
Elies van der Graaff start met Onlinepets B.V en lanceert medpets.nl

Al nieuwsgierig geworden?

Lees dan snel hoe het echt is om bij Medpets te werken

Heb je nog vragen?

Neem contact met Iris op!
vacatures@medpets.nl