Terug naar kantoor

De dag van Daphne

We vragen het aan Daphne, 26 jaar. Sinds 2019 werkt Daphne met veel plezier binnen het Content Team van Medpets aan creatieve teksten, video’s en de tofste campagnes!

Wat doe je precies bij Medpets

Ik vervul bij Medpets de functie van Content Beheerder voor de Nederlandse en Belgische website. Ik schrijf creatieve productteksten en zorg ervoor dat de producten op de beste en mooiste manier op de website komen te staan. Daarnaast houd ik mij bezig met het schrijven van blogs en het schrijven van scripts voor onze YouTube video’s. Je kunt mij ook regelmatig terugvinden in deze video’s, waar ik samen met mijn collega’s en onze kantoorhonden als presentatrice te zien ben! Sinds het begin van dit jaar heb ik daarnaast ook nog de kans gekregen om het organische gedeelte van de Nederlandse en Belgische social media kanalen over te nemen, wat ik erg leuk vind!.

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

Over het algemeen werk ik ongeveer 2 a 3 dagen per week aan het schrijven van teksten voor de website. Daarnaast houd ik mij sinds het begin van dit jaar twee dagen per week bezig met het creëren van de content voor de social media van Medpets. Tot slot ben ik ook bijna iedere week wel een dagdeel in de studio van Medpets te vinden, waar we toffe en informatieve video’s opnemen. Dit mag vaak samen met één van onze leuke kantoorhonden, wat dit extra leuk maakt! Al met al is geen week hetzelfde en is er altijd weer wat tofs of interessants te beleven.

Met wie werk je veel samen?

Eén van mijn favoriete collega’s is mijn collega op vier poten: Boef, de Pomeriaan! Samen zijn wij vaak te zien in de video content van Medpets. Verder heb ik dagelijks contact met mijn directe collega’s van het binnen- en buitenlandse content team . Om de stijl van Medpets zo goed mogelijk te bewaren heb ik daarnaast ook nog veel contact met het Design team van Medpets en onze social media specialist. Er zijn gedurende de week dan ook meerdere momenten waarbij we meetings hebben en samen sparren over verschillende onderwerpen!

Impressie werkweek

Wat vind je het allerleukste aan jouw functie?

Ik vind het leukste aan mijn huidige functie dat ik er veel creativiteit in kwijt kan! Bij het schrijven van de teksten, het bedenken van de social content en het presenteren van de video’s wordt er veel van mijn creativiteit gevraagd. Dit houdt mijn werk interessant en afwisselend!

Wat maakt werken bij Medpets zo tof?

We zijn een jong en creatief team en ondernemen altijd leuke dingen, van uiteten gaan tot een actieve activiteit. En zelfs met collega’s carnavallen! Op de werkvloer is iedereen altijd wel in voor een praatje en er is snel contact met directe collega’s, de deuren staan altijd open. Er is een zeer informele sfeer wat mij altijd wel aanspreekt. Daarnaast er altijd wel een kantoorhond om mee te knuffelen! Ook is er altijd ruimte voor ontwikkeling en wordt er gekeken naar je dromen en doelen.

Wat is je grootste leerpunt tot nu toe?

Dat collega’s een erg grote rol spelen in het plezier in je werk, uiteraard in samenhang met de werkzaamheden. Ik vind mijn werk erg leuk en ga met plezier naar kantoor! Ik heb geleerd om grenzen op te zoeken wat betreft de werkdruk, maar dat dit niet ten kosten moet gaan van de kwaliteit.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!
vacatures@medpets.nl